Erdős Diána

Akin nem fog az idő: Jennifer Aniston.

Ha valaki meghallja Jennifer Aniston nevét, nincs olyan ember akinek ne Rachel Green jutna eszébe a Jóbarátokból. A sorozat hozta meg igazán a sikerét amin nem is csodálkozunk, hisz bohókás karakterét mindenki imádta, de azt kevesen tudják hogy először a Monica szerepére jelentkezett. (Amit ma már nehezen tudnánk elképzelni.)

De ne haladjunk ennyire előre. Jennifer 1969. február 11.-én született (48 éves), édes apja szintén színész volt, így nyugodtan mondhatjuk hogy nem esett messze az a bizonyos alma. 1990 óta van jelen a filmes szakmában, bár kezdetekben kicsit döcögött a karrierje. A Jóbarátok sikere, neki is meghozta a sikerét ami a mai napig is tart. 
Azóta is rengeteg filmben és sorozatban találkozhatunk vele a képernyőn. 

Magánéletében két fő férfit tarthatunk számon Brad Pittet és mostani férjét Justin Therouxot.
Brad Pittel
2000. július 29.-én házasodtak össze Malibun. A házasság sajnos nem tartott sokáig csupán 5 évig, ugyanis Brad belebonyolódott egy másik kapcsolatba mégpedig Angelina Jolie-val. 2005. október 2-án pedig hivatalosan is felbontották házasságukat.

Justin Theroux forgatókönyvíró és színésszel 2011. májusában bontakozott ki szerelmük, hamar megtalálták egymásban az igazit, így már a következő évben el is jegyezte a nőt. 
2015-ben Justin 44. születésnapjára rendezett buli keretein belül tartották meg az esküvőt a vendégek nagy meglepetésére. 

Összességében Jenniferen az idő elfelejtette tenni a dolgát, ugyanis egy percet sem öregedett a Jóbarátok utolsó része óta. A testét büszkén mutogatja, filmeiben gyakran láthatjuk bikiniben illetve kevés ruhát hagyva magán.
Az arcát illetően már igényelt orvosi beavatkozást, egyes pletykák szerint nem véletlen tűnt el a titkos esküvőt megelőző időszakban. 

Szerintem a kép nem szorul magyarázatra, 16 év csak úgy átröpült Aniston feje felett nem úgy mint a mellette ülő Matt LeBlancon.

Képek forrása: tumblr

Ha tetszett a poszt iratkozz fel hogy elsőként értesülj a következőről. Szép napot! 🙂

x,d

 

Címkék:

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!